T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / YENİFAKILI - Yenifakılı Şehit Mevlüt Gökdemir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Nesne Tasarımı Yarışmasında birinci seçilen eserimiz.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü'nde yangın tatbikatı düzenlendi. Yapılan tatbikatta öğrencilere yangın durumunda neler yapmaları gerektiği anlatıldı.

Şbt

Okulumuz Elektrik Elektronik Öğretmeni Süleyman Barın ve elektrik bölümü öğrencilerinin katkılarıyla 28 Şubat Sivil Savunma Gününe vurgu yapmak amacıyla dijital pano hazırlandı. Bu yenilikçi fikirlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 10. sınıf öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Cihat NACAK tarafından geziye götürüldü. Yapılan gezide Belediye Kültür Evlerine ve İlçe Halk Kütüphanesine gidildi.

Ock

İlçemiz anaokuluna staja giden Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerimizin ellerine sağlık.

Ara

Okulumuz ÇEDES Projesi aralık ayı değeri ‘Yardımseverlik ve Merhamet’ konulu pano çalışması.

Ara

Okulumuz Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı yaparak, ardından farkındalık oluşturmak amacıyla pano düzenlemesi yapmıştır.

Ara

Okulumuzda Çedes Projesi kapamında kasım ayı sorumluluk ve özdenetim konulu pano çalışması yapılmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Tasarımı yarışması kapsamında okulumuz 10. sınıf öğrencilerimizden Muhammet Emin Can, tasarımıyla okulumuzu ilimizde temsil edecek. Biz de kendisine başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz demokrasi ve insan hakları kulübü tarafından demokrasi anlayışını temsilen bir sandık kurulmuştur ve bu sandıkta okul demokrasi ve insan haklarını temsil edecek kişi için oy kullanılmıştır.

Okulda kullanılan oylar sonucunda, öğrenci temsilcisi Kadir YİĞİT olmuştur.Ayrıca seçilen temsilci, tüm arkadaşlarına vaatlerinden biri olan, ikramlarını sunmuştur

Kas

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi kasım ayı etkinliği olarak okulumuz çocuk gelişimi bölümü öğrencileri, imam hatip ortaokulunu ziyaret ederek oradaki öğrencilere Sağlıklı ve Dengeli Beslenme hakkında bilgilendirme yaptı .