T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / YENİFAKILI - Yenifakılı Şehit Mevlüt Gökdemir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Tasarımı yarışması kapsamında okulumuz 10. sınıf öğrencilerimizden Muhammet Emin Can, tasarımıyla okulumuzu ilimizde temsil edecek. Biz de kendisine başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz demokrasi ve insan hakları kulübü tarafından demokrasi anlayışını temsilen bir sandık kurulmuştur ve bu sandıkta okul demokrasi ve insan haklarını temsil edecek kişi için oy kullanılmıştır.

Okulda kullanılan oylar sonucunda, öğrenci temsilcisi Kadir YİĞİT olmuştur.Ayrıca seçilen temsilci, tüm arkadaşlarına vaatlerinden biri olan, ikramlarını sunmuştur

Kas

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi kasım ayı etkinliği olarak okulumuz çocuk gelişimi bölümü öğrencileri, imam hatip ortaokulunu ziyaret ederek oradaki öğrencilere Sağlıklı ve Dengeli Beslenme hakkında bilgilendirme yaptı .

Kas

Okulumuz elektrik elektronik teknolojisi alanı öğretmeni Süleyman Barın ve bölüm öğrencilerinin katkılarıyla, okulumuza bağlı pansiyonumuzda artık öğrencilerimiz sinema ile buluşacak.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı düzenlendi. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Cihat NACAK tarafından hazırlanan programda şiirler okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşma Rehberlik Öğretmenimiz Seda BAYAZIT tarafından yapıldı. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü bir kez daha kutlu olsun.

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Akın AYDIN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Vedat OYMAK okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzu gezip, atölyelerde incelemelerde bulunup, bilgi aldıktan sonra sınıflara girerek öğrencilerle sohbet ettiler. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Sayın Kaymakamımız, öğretmenlerle yaptığı sohbetin ardından bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Ardından okulumuz öğrencileriyle masa tenisi oynayan Sayın Kaymakamımız herkese güzel bir eğitim öğretim yılı dileyerek okulumuzdan ayrıldı. Biz de kendilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen ağaçlandırma etkinliğine katıldık. Okulumuz müdür yardımcısı Şenay NACAK'ın koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda öğrencimiz etkinlikte yer aldı. İlçe Kaymakamı Sayın Akın AYDIN'ın da katıldığı etkinlikte, Kaymakamımız öğrencilerle ağaç dikimi yaptı.

Kas

Vefatının 85. yıl dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma ilçe programı okulumuz tarafından hazırlandı. Hafta boyunca okulumuzda Atatürk'ü anma ve anlama temasıyla çalışmalar yapılmıştır. Okul panosu düzenlendi ve öğrencilerle Atatürk maketi hazırlandı. İlçe programında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Cihat NACAK yönetiminde hazırlanan öğrenciler şiirlerini okudular ve oratoryo gösterisi ile tören tamamlandı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından pano düzenlendi. Ardından ilçe yürüyüşüne katılım sağlandı.

Ekm

Çedes Projesi Ekim Ayı Faaliyeti kapsamında okulumuzda "Edep-Saygı-Nezaket" konulu pano hazırlanmıştır.

Ekm

Okulumuz Elektrik Teknolojileri Bölümü öğretmeni Süleyman Barın ve öğrencilerinin katkılarıyla, artık koridor lambalarımız enerjisini güneşten alıyor. Kendilerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz elektrik ve elektronik teknolojileri alanı öğrencilerine staj öncesi İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Eyl

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Cihat Nacak'ın katkılarıyla, okulumuzun önündeki yaya geçidi yenilenmiştir. Daha güvenli bir çevre ve trafik kurallarının doğru kullanımının aşılanması amacıyla yürütülen bu çalışmadan ötürü öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda enerji verimliliğini arttırmak amacıyla okulumuz elektrik elektronik teknolojisi alanı öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tarafından okul çatısına kurulan güneş panelleri sayesinde, okulumuz koridor lambalarına enerji sağlanmıştır. Yenilenebilir enerji kaynaklarına verdikleri önem ve doğayı korumak adına yaptıkları bu değerli proje ve hassasiyetleri için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulun Kalbi Kütüphane Projesi mayıs ayı faaliyeti olarak okuldaki tüm öğretmen ve öğrencilerin katıldığı okul bahçesinde okuma saati etkinliği yapıldı. Yapılan etkinlik öğrenciler için çok eğlenceli ve sosyalleşmelerini sağlayan bir etkinlik oldu. Etkinlik sonunda bahçede düzenlenen çay saatinde okunan kitaplar üzerine fikir alışverişi yapıldı. Öğrencilerin beğendikleri faydalı bir etkinlikti.