T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / YENİFAKILI - Yenifakılı Şehit Mevlüt Gökdemir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

Yenifakılı´dan bir hayırseverin desteğiyle okulumuzun tuvalet ve kanalisazyon şebekesi, hizmetlilerimiz tarafından yenilenmiştir. Çalışmalara Yenifakılı Belediyesi de araç ve gereçleri ile katkıda bulunmuştur. Yenilenme çalışmalarına katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz İmam Hatip Liselesi öğrencileri şehitlerimiz için Kuranı Kerim ve Yasini Şerif okumuşlardır. Çocuklarımıza ve ihl meslek dersleri öğretmenimiz Canan Yılmaz´a bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kema Atatürk, okulumuzda düzenlenen törende anıldı.

Kas

Okulumuzda Kırk Hadis Etkinlik ve Yarışmaları kapsamında bir koridorumuz, Hadis Sokağı´na dönüştürülmüştür. Bu süreçte emekleri geçen okulumuz öğretmenlerinden Elif İŞLER, Murat DURGUN ve Nagihan ÇOŞKUN ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şehit Cuma Karadavut İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Hadis Sokağı´nı gezdiler.

Kas

Proje kapsamında, İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Selçuk UÇAR, 11.03.2016 tarihinde şu konularda velilerimize seminer vermiştir:

1- Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele

2- Aile İçi Şiddet-Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi-Şiddetle Mücadele

3- Sağlıklı Birey-Sağlıklı Beslenme

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizle birlikte çiğköfte etkinliği yapılmıştır.

Kas

Öğretmenlerimiz ve personelimiz ile birlikte arabaşı içtik.

Kas

Okulumuzda yeni eğitim kadromuzla öğretmenler günü kutlanmıştır.